Bebelan dari dia

Things might not be the same as before. To be honest when he started nag about me woke up late,perasaan marah dalam hati tu sungguh membuak2. Rasa mcam 'hey kenapa dia nak sibuk kita nak bangun pukul berapa, kenapa dia nak bising pulak, merimaskan sungguh la'. Kan.

Which is sepatutnya tak perlu rasa bebelan dia membebankan even tho cara die membebel tu memang agak annoying sikit. HAHA. Dia bebel sebab die nak yang terbaik kan? dah tiba masanya aku rasa aku berfikir positif dan buang pemikiran kuno ni. apa salahnya dia bebel untuk kebaikan aku sama macam aku bebel untuk kebaikan dia. Setiap pasangan nak yang terbaik untuk pasangan dia,right?

Dan masalahnya aku ni adalah aku akan marah bila benda tu betul dan tepat kena dekat batang hidung. okay dia marah sebab aku bangun lambat dan terlepas subuh sebab malam tadi aku tonton korea. what do you expect daripada seorang gadis yang menganggur yang bosan dekat rumah?? lolll aku boringgggg! bosan faham bosan? dan bila dia mention aku ni bakal jadi wife die so aku kena ubah cara hidup, my gadd ego aku tercabar. HAHAH I shouldnt feel that way..

fine! zulfah kau ingat kau sorang je boleh bebel. dan bila die bebel tahu pulak aku nak meroyan tak tentu hala. atau kemungkinan besar aku lapar. yup! thats it. aku lapar maka aku cepat marah. so sekarang aku nak makan .