3 ari menyeksakan!

Thursday, February 24, 2011 Zul Han Na ^_~ 0 Comments




bertungkus lumus aku siap an cerpen n sajak aku nak g perkampungan bahsa...but bile g sane mmg tension owhh...frust betul....terpakse berjaga sampai kul tige empat pagi sebab nak siap an sajak n cerpen..skang nie aq da jadi owg puitis nie...hehe...perasan...sbnrnyer sajak msih tggang trbalik ag....huh...bertambah frust ag bile mggu depan ade exam...satu buku pun aku tak usik ag..ade ar sikit..tu pun add math jerk..kadang2 rse cam nak trauma jerk....balik jer uma ape lagi..?bummm...aku trus hempas badan aku atas katil...penat....jdi aku berniat nak qada' tidur aku yang xcukup semalam....tapi esok cuti ar ape lgi?hehe...ye ar g sekolah pun ujian tara jerk...law aku nak nilai lar diri aku kat sane waktu tuh...serius aku tension...pale otak nie asyik pikir exam jerk.....angin laut tuh xdapt nak sejuk an pale otak aku yg da biul tuh...ish ish ish....

tapi law bab kengkawan?ok ar...paling syoknyer sebilik 2 owang...paling xsyoknyer aku xdapt nak show an suasana waktu kat perkampungan bahasa tuh...aku mmg pemalaz nak amik pic bagai...lantak ar...tu jer yg aku nak tulis....salam permisi...........tata

You Might Also Like

0 komen: