Blog aku serabut ker?

Sunday, February 27, 2011 Zul Han Na ^_~ 0 Comments



ke sana sini aku merayau..menggeledah blog orang lain yang tak lansung aku kenali.....hehe...tengok blog dieorang..wah!mcam2 rupa ade..ade tuh penuh dengan macam2 binatang yg tak aku kenali...wep..ade tuh simple giler n kemas but menarik..ade tuh aku nak bace per yg die tulis pun tak paham...dah penat aku menggeledah blog dieorang aku pergi tengok blog aku sendiri pulak....kejap!aku rase blog aku sarat...kejap aku rase blog aku serabut jerk....wait!aku agak blog aku ni simple sangat..eh simple ker?ish tak tahu lah....okay jer lah......



ermmm agi satu..aku cemburu ar...(aku mmg kaki cemburu)..nape dieowang banyak sangat follower?mane dieowang rembat follower bebanyak tuh?tak tahu lah aku....tapi bile pikir balik..macam mane aku nak banyak follower kalau aku sendiri bisu..wait bukan bisu tapi tak mesra alam ngn owang lain..mmg tak mesra alam..serius...law boleh aku nak rahsiakan jer follower aku dari pengetahuan org lain tpi bosan pulak kalau cam tu ek...dipendekkan wordnyer aku nie suke duduk dalam dunia aku sendiri...iye ker...huh teringat pulak ckgu aku kate..'die (aku lah tuh) nie mmg..kalau gunung berapi meletus sekalipun die buat tak tahu jerk..wat macam tak de pape berlaku..) itulah al kisahnyer...waktu ckg aku kate cam tuh aku juz pndg muke ckg aku mcm org yg tak ade perasaan...hehe..bis nak kate ape?wat dono je lah...mmg aku cam tu kot...ye lah agaknye...kite mane boleh nilai diri kite sndri..law org len nilai diri kita baru bleh.....dah lah..tetibe.....ggrrrrr...ow!bunyi perut..aku kelaparn...nak makan...(al maklumlah badan pun dah berisi..tpi msih cun k...hehe perasan gitu)

You Might Also Like

0 komen: