Friendship iz hurt..uhuhu

Saturday, February 19, 2011 Zul Han Na ^_~ 0 Comments




I have frenz..and love her so much but...one day nie kan hati ni sakit sgat owhhh....nak tau nape?huh....aku selalu gak ar back up die law owang2 len kutok die..n aku selalu nak selamatkan die dari ditipu jembalang itam tuh...but bile time aq..org kutok2 aq die lansung xback up aq....die diam jer jadi tunggul batu...buat2 xtahu..kadg2 aq tertanye..die kawan aq ker?so sad u know...pastu aku nak kate di sini yg aku ok dengan die tapi bile my frenx nie da berkepit dengan 2 gagak(secret name) ni aku dah mula xselesa sangat...rase cam ade yg tak kene....pastu aku tak selesa gak ngn care dieorang..aku nak trik my frenz tu spye xrapat ngn gagak2 tuh tpi xleh..so aq pun wat kptsn xrapat ag ngn my frenz nie...yer aq xnafikan my frenz nie baik owgnyer..so nice to be frenz but itulah die ni bigaw...xreti nk dengar nasihat owg len kan....what spposed im sying here...forget about what had happened...Skrg masing2 da bsar kan..pndai2 ar jge diri..pndai2 ar pikir mne yg btol kan....

You Might Also Like

0 komen: