Tidur..zzzzzz

Saturday, February 19, 2011 Zul Han Na ^_~ 0 Comments



                                                                      
Argh!!bosan thap maksimum ni.Walaupun bku aku tu dah ambil nombor beratur nak tunggu aku buat keje sekolah tapi aku masih dekat atas katil.Terbaring macam patung.Pandang syiling pikiran melayang sampai kat korea..wah bukan men korea agiu..hehe..oleh kerana kebosanan itulah aku mengambil langkah untuk turun dari katil n amik laptop..terus aku bukak cerpen aku yang sekerat jalan tuh...ishh bencinya...xada idea lak nak buat cerpen..boring banget!last2 aku rebahkan badan aku dekat teddy bear aku n terlelap!Bagus kan?pastu bangun je dari tidur dah meroyan..mane taknyer keje sekolah aku yang menimbun tuh dah tunggu..esok nak sekolah ni..matila kalau kene humban sebab xsiap keje..memang mati...terpakse lah aku bersengkang mata samapai pagi sebab keje...ni semua gare gare aku terlelap tadi...tapi wktu terlelap tuh mimpi bez2 taw..hehe...mimpi boyfren ka?tak de lah..aku mimpi aku makan coklat jer...bez lah jugak..sedapnyer...nyumnyum

You Might Also Like

0 komen: