Arrow aku bertukar walaupon kat google chrome??

Tuesday, March 22, 2011 Zul Han Na ^_~ 1 Comments

hye dear!!tadi ade kawan aku nie tnye aku cm ner nak wat arrow yg macam aku nie..yer yer aku tahu korang menghadapi masalah besar bile korang gne kan google chrome..senang jer...aku tujukan khas entri aku kali nie kat teman aku nie kheri roti....weh bace betol2 taw....

ko pegi kat web nie dulu..(SINI)...da tekan ke??

ok...ko pilih lah cursor yg ko berkenan kat hati kan...aq warning!jgn pilih wrne pink yer kheri!!haha..

owh ade lagi satu warning yg sangat penting gile!!~WAKTU BUKAK WEB TU..BUKAK DEKAT INTERNET EXPLORER YER...

ok??then ko copy cursor tuh punye html..da?then ko bukak kat blog ko..kat dashbord tuh ko g kat design...pastuh pegi kat page elements...da?ok tekan add gadget...cari html...paste kat situh yer...

amaran lagi!!KORANG MASIH BERADA DI DALAM INTERNET EXPLORER YER!...dah selesai?ok preview dulu.....law ok baru save....

then law korang da yakin baru bukak google chrome ke ataw mozilla....understand???ade pape yg wat korang nk telan panadol???law ade pleaze tye aku taw cik kheri....

You Might Also Like

1 komen:

ok2 ...tenkiu cik zulfaa ..~~ kehkeh