Hutang Kasut DIbayar Kasut!

Thursday, March 03, 2011 Zul Han Na ^_~ 0 Comments



to my HEART DIARY:

KHAMIS,dah balik sk....
wop...bru kol 2 ek...kang nk balik kol 3..ade stu jam agi lar...nak wat per yer...argh ngayaw jap ar....ehp...nape cabin kelaz terbukak nie..ade owang ker...tinjau punye tinjau upenyer ade owang ler..owhh my frenz....huhu..selamat ku ade geng cabin sekolah!aik dah meet frenz ape agi?gosip ar....gosip punyer gosip tetibe muncul sorang mamat nieh....terpacak kat depan pintu kelaz..eh..apasal ngn die nieh?giler ker?ish..tetibe die amik kasut aku...n die tinjuk kat aku...nie kasut ko eh...die tanye..ermm..belum sempat aku kate pape...die larikan kasut aku tuh...aik xmgkn aku mampu tgok jer...ape lagi..kejar ar...tuh kasut aku taw..sayang jer law kasut aku kotor ke koyak ker...berlari ar keliling cabin sebab nak dapat an kasut cinderella tuh...uisy die nie buang tebiat agaknyer....laz2..nak tahu mne die campak kasut aku?atas pokok keladi yg besar..erm besar ar jgak.....aisyh.....geram!geram!..

JUMAAT,waktu rehat....
ehp...habiz makan...aku rase cam ade sesuatu yg aku nak buat larh...ermm ape yer...ha?kasut!mane mamat nie...dengan berhati2nyer aku keluar cabin...uik..terkejut aku kat situ...kawan mamat tuh rupenyer...dengan rase cuaknyer aku tanyer...tuuuuttt mane?(nme dirahsiakan)...erm die ade kat sane...eshhh..kawan die nie plak..kat sane tuh mane?....tak pe2..mesti cari ugak....malaz aku nak sarung kasut..so aku juz sarung selipar lion aku...pergi co-op..ha!kawan die...weh..nampak tuuut...entah lah aku tak tahu....aduh...mne plak mamat nie....tak pe aku akan terus mencari..almaklumlah kan die ade utang ngan aku..jdi utang harus dilangsaikan...HUTANG KASUT DIIBAYAR KASUT..kan kan kan?...tak pe2 aku sanggup panjat blog 2 tuh....cari kat library...eh xder gak..mane die pergi nier......ish xleh jadi nier.....baru jer aku nak turun tgge..aku dengar sore mamat giler tuh....ha!kau!penat aku cari!....hhehe..eh sengih2 plak die....aku datang nak pungut hutang ar!.....kau dah wat kasut aku semalam.biar aku balas plak...die tersengih2....pastu sebelum pergikan aku tengok kasut die dulu..kenal pasti dulu....


sampai cabin jer....
dah masuk kelas..waktu add math....xdisangka kan.....mamat tuh bawak lari kasut aku lagi!!!!!!!!!sebelum keluar mnx izin dulu tuh nak ramps balik kasut cinderella tuh..fuhhh nasib ar ckg aku tuh baikk..thankz yer ckg....ahhh berlaku lagi sesi kejar mengejar....uik..kawan2 die pun terlibat same dgn aktvti mencuri kasut cinderella aku tuh....aish tak leh jadi law cam nie biler aku nak dapat kan balik kasut cinderella nier....hah..aku terpandang kasut lion kat kaki aku...aku cabut kasut lion..then aku aca nak baling sliper lion aku kt dieowang...heehee aca je sebenrnyer...tahu die owang takut.......haha.....huhu....akhirnyer dapat gak kasut aku tuh..huhu...itulah taktik yg berkesan....pelik..ngn selipar yg ringan tuh pun takut.....ish ish ish....kpada yg mmbace heart diary nie...sila dan tlong jgn ikutkan aktvti mencuri kasut yg xbertauliah itu yer..pastu kalau ade owang nak amik kasut u all...juz wat macam taktik i tadi ok......

You Might Also Like

0 komen: