pening-pening

Friday, March 04, 2011 Zul Han Na ^_~ 0 Comments



uish giler tak pening...ari nie sepanjang ari..aku ngyaw blog owg len..hehe..sje jer nk tgok2 cre2 mreka yg trsendiri mnghias blog..law ade yg berkenan leh la copy siket2 ehhe..jgn marah yerp....tapi kan..ya allah pale aku pening ow..da kuar bintang da kt kpale nie ha...nape?my heart diary:nie nak ngadu agi kat my heart diary nie...dalam blog mereka tuh sume..aku pening dan tak mampu membaca entry2 mereke...why?sbb...widget dieowang terlalu banyak sampai kan aku dah tak tahu nak tgok mane satu..lbh2 agi ble sidebar dieowg ade kiri n kanan..so agk2nyer aku nak tgok yg mane..leyh pengsan tau x....ish2..cehh ngate blog owg lain kan...blog sendri tuh mcm lawa sangat...huhu..yelah aku tau..aku tau..blog aku buruk blog korang lawa...tapi aku minta sgt lar...jgn ltak byk sangat widget....nnt cm ner aku nak bace?cm ner?t aku sakit mate ar...

pastu..ade tuh kan..blog die nice jerk..sweet banget....simple n xsarat..senang nk bce....aku ske then aq follow2 ar...follow sbb blog die lawa..hehe.....pastu entry die mnarik...tertarik...kedebabomm!huhu..syok banget......

pas ngayaw blog owg jer aku mesti tenung blog aku plak....pastu pikir nak wat ape...tertanye2 gak blog aku nie cm ner,,,,buruk ker..sarat ker ataw cute?ceehhh....so arapnyer tlong ar bri comment yerp......huhu.....gud night HEART DIARY

You Might Also Like

0 komen: