sian korang....

Monday, March 07, 2011 Zul Han Na ^_~ 3 Comments



semlam an...aku blog walking..then aku bce kt n3 dieorang pergh....sedih2 sumenyer...korang putus cinta?ish ish ish...cam ner lah boleh putus cinta nier????sbnarnyer..aku rse ar..nie pendapat aku...korang jgn lak nk marah..jgn marah t berkedut....

aku rase an...korang terlalu percaye kt seseorang sangat...macam aku nie an..plajar sekolah bru..malaz btol nk terlibat dalm kes cinte nie..ape jer yg ade kat cinta tuh weh....ape jer!

pastuh korang rase die akan bersame ngn korang sampai ble2..sdg kan sbnrnyer laki nie cpt muak kat seseorang..tul x2...(tpi x sume ar)...tmbah2 agi bile laki tuh rse tu hanye ar skadar CINTA MONYET sahaja...heish...laki nie kan mmg suke wat main bende2 cm nier.....

then...korang terlalu pegang sgt janji2 BUSOK laki yg korang syg tuh..bile dah clash...pergh rse die mcm disiat2 hati korang...tol kan?kan kan kan?so aku buat kesimpulan..pergi cmpak longkang jer janji2 tuh...'ala ckp mmg sng cbe ko rse'...aku tau mesti yg ade kate cm tuh an......

oleh sbb tuh ar aku nsihat an....sblum ko nak syg mamat mne2 ar....

-kene ar tgok dlu cm ner....playboy ker die...law x..okay ar...

-then xyah ar korang nk berhati mulia nk bg sume kasih syg korang kt die...ape kate law korang bg juz 50%50% jer....50 utk syg 50 ag utk ready law korang dtggalkan...amacam ok x?

-then ble mamat tuh brjnji bgai nak giler ngn korang....korang xyah ar percaye giler2..yela manusia nie kan slalu sgt lpe jnji...tanam tebu tepi bibir...bibir law lawa xpe gak..nie tak.itam!..huhu.

-then ko anggap je mamat tuh mcm kwn ko...pe kesah an....wat mcm kwn jer...so ble clash xder ar kene effect yg kuat sgt an....

tips2 di atas hnyelah pndangan semate2..xder kene mengene dgn yg mati n ade kene mengene dgn yg idup n da frust menonggeng tuh...itu hnye pndangan dari aku...korang yg laki tuh xyah ar trse lak....tpi law korang penah ptus an hbngn ngn mne2 pmpn korang ptut trase...hehe...

aku tulis brdsrkan pmrhatian aku yg mendalam giler...sorry.....salam permisi...

You Might Also Like

3 komen:

sokong..kalau bercinta jgn harapkan pasangan 100% *bercakap dr pengalaman* :]

nora said...

klau dah putus nak wat camnekan
take dat as experience hidup sudah
dun worry be happy

ENTRY HOT : Senyum ^_^

cim0t_c0mot said...

betol tu dik...ha jgn terlibat dengan cinta monyet tau..hehe