tarik diri

Friday, March 04, 2011 Zul Han Na ^_~ 0 Comments



Sincere to my HEART DIARY:
nak wat cam ner agi...kali nier mmg aku dah terlalu putus asa nak teruskan pertandingan tuh....sumenyer tak ready agi...seriusly aku mmg xnk masuk....xske kene pakse mcm nier...yela mmg ar aku dah selalu ke pentas...dah selalu bercakap dpn org ramai...tapi kali nier..aku mengalah dan mengaku aku tak boleh....buat pertama kalinya aku tarik dari dari pertandingan....huh... sorry sangat kat ustazah..aku nak kate ape....mggu exam kan....cm ner nk wat tu wat ini dalam pada masa yg same....kalau aku pergi aku bawak nama sekolah taw....malu ar law teruk kat atas pentas nanti..huh....pape pun...law pertandingan seterusnyer aku akan buat yang the bez!!!!!!!!!!!!!promise!!

You Might Also Like

0 komen: