warning law nk g MYDIN ari sabtu

Saturday, March 05, 2011 Zul Han Na ^_~ 8 Comments



jdi di sini amaran buat sape yg mmg kaki shopping tuh....korang law nk g shopping ari sabtu mmg xyah lah nak berangan nk beli barang2 yg bnyk2....tolak tepi jer angan2 tuh....nape?okay nie yg nak story nie..aku dah pernah terkene an pegi shopping ari sabtu xingat dunia..almaklum lah an name pun ari cuti...beli barang penuh troli...

pastuh....sampai2 je kat cashier...akak tuh pun bungkus barg2 tuh pastuh die biar an je kat tepi...bergolek2 ar barang aku tuh di biar an cam tuh....aku pun dengan mke hairn pun tye...asal biar an cm nie...upps trcengang aku..upenyer xder plastik..xleh gne plastik...cis....biz brg2 aku yg menimbun tuh kan bergolek2 dlm troli tnpe plastik...

so aku nak warning ar kan.....law korang g shopping..korang g kt kaunter tuh..korang tanye...ari nie ade plastik?then law ade bru ar korang boleh shopping sakan.....paham.....

You Might Also Like

8 komen:

tau xpe..hehe..CN prnh jd jgk tp kt hosptl tau..lps dpt ubt,tggu lg situ knon2 die bg plstik tp ampeh,die buat xtau je,smpai la CN tnyer,haha,.skali die kate kite dlm mnyhut sruan krjaan,krangkn pggunaan plstik,.maluu,kih3,.

huhu...mmg pun...len kali kte kne bwk beg plastik sndri jerk....huhu

Novelgurl said...

Salam..haha..nasib2.Lain kali bawak bakul kain baju tu..ngeh3

Gimi said...

Haha..pernah kena..
Nasib pergi dengan keta, klu tak naya nak bawa suma brg

ika zulaikha said...

haa..salunye kan,mne2 kedai,xkire market,watson,guardian,mmg ari sabtu ari tanpa beg plastik..mcm da hari wajib sabtu no plastic bag...so lenkali kne bwk beg plastik sndri le..huhuhu

mmg kene ready beg plastik dri umah...huhu....tpi rsenyer law nk bli goreng pisang kt tepi jln tuh msh gne beg plastik....huuhu

mmg cmtu skang mn2 supermarket..pe2 awk da wakenabeb...hehehe

mmg skrg supermarket cmtu..tp pe2 pn awk da wakenabeb..hehehe..lain kali bw bakul smph yg hitam tu senng pack..hehe