ahak! ade raksakse yang suke mencarot da singgah blog aku!!

Wednesday, April 06, 2011 Zul Han Na ^_~ 7 Comments



huhu...nie mesti kes panas sebab bace n3 aku,,,,nasib korang lah kan...dah lah tak tahu malu masuk blog orang tak bagi salam..ish ish ish..pastuh masuk2 nk carot kat my shout box yg cute tuh....tak tahu malu ker cik kak oi????

nak tahu ker die kate pew???ai nak tulis pon malu lah...perempuan yang suke mencarot nie perempuan jenis ape ek...xmalu ker??jatuh maruh KAU sebagai perempuan....aku dapat rasa orang yg tulis tuh terlalu kecut nak berdepan ngn aku??kan kan kan??KESIAN....hehe....

lets me post kan balik per yg die kate

"weyh nak sundal.blog ko buruk lh sial.kau delete je le blog kau ni.babiiii!"


haha...aku yang bace nie tergelak taw tak...nape aku tergelak??ye la die ingat dengan kate2 die tuh aku nak tutup ke aku nyer blog yg tercinte nie....macam lah aku termakan dengan kate2 kau yg 'BAIK' tuh kan???kuikui tak der mknenyer beb.....cuba lagi yer tapi cubaan yg bagus...erm erm erm


jangan harap ar...ko ckp lah pape pon aku akan tetap tulis segala2nya dalam ni...huh....semoga Allah akan balas ape yg ko buat kat aku.......assalam


You Might Also Like

7 komen:

MingMing said...

lah.. same case ngan i kelmarin. huhu.. memang dengki tak tentu pasal.

manueng said...

apsal ngan dia tu? x betul ke? huhu

bunga said...

sobor jer la kan..

hoho , standard maa budak2 zaman sekarang..
rmbot same itam , tp aty len2 (:
chill keyh , keep blogging !

Lyka said...

pe hal jee laa ngan minah 2?? lau rsa blog die lawa sgt, nape xtggl link je kat cni.. nk gak tgk lawa or x blog die... ishhh, mcm2 hal laa...

mengapa ? apakah ? haha, banyak tnye plak,, banyak2 besabar ye ngn org cmnie ^^

zubect said...

sbr je la, keep on blogging