cuti-cuti melaka!! lets go!!

Friday, April 15, 2011 Zul Han Na ^_~ 2 Comments







best ker melaka nie??sume yg datang melaka kate best..!aku??orang melaka sendiri xtahu yang melaka ni best...ish ish ish buat malu betul kan??ape la...

koran da pegi water theme park??ala yang kat melaka tuh la.....


takkan tak pernah kot?law tak pernah korang tgok je la pic die yer....hehe..aku pon xpernah pergi tapi esok aku nak pergi situ....dengar cete sape yg pernah pergi semua nya kate best....yelah....tempat tuh penuh dengan gelongsor.....wa cakap sama lu.....jgn la wat2 terkejut kan.....




tah jadi ke tidak aku pon tak tahu la.....sape kate Melaka tak best??sape cakap??korang da penah pegi zoo melaka tak??pernah??amacam ok tak??korang da tengok shopping kt Melaka yg melambak giler tuh....itu pon masih ade yg komen Melaka xbanyak tempat shopping...aish mmg nk kene belasah sape yg kate macam tuh......tape2.....t aku tambah lagi shopping kt Melaka.....korang da g Taman rama-rama??da pegi taman burung???ermm....pe lagi ek/.......banyak asenyer...aku jer yg tercengan bile owg len kate byk tmpat best kat Melaka...aku pon tak tahu sbanrnyer...haha memalukan org Melaka........ish3....KESIAN.....

You Might Also Like

2 komen:

ala,, kita nak ikut boleh?? hehehe

best apa Melaka..Saya g bercuti ke A'Famosa Resort.. best je..