Kelas cantik tapi penghuni?

Wednesday, April 06, 2011 Zul Han Na ^_~ 2 Comments



sori pada sesiapa yg bace n3 kat blog aku hari ni..sumenyer pasal cete yg emo2...memang ler...bad mood today...bad mod skalipon 4 keping roti aku kebas tadi...shhhhtttt jgn bagi tau sesape k...

korang bace tak n3 kat bawah2 ni..first pasal pergadohan then pasal perli memerli orang yg suke carot ..hehe sekarang lak???

ok lets begin about my class...



dari luar nampak indah...cantik....selesa..nyaman..argh mesti kalau korang tengok rase nak masok jer..rase nak tidur je dalam tuh...HAKIKATNYER !

hakikatnyer kelas tuh memang lawa...sebb law korang xcaye kelaz aku lawa jom kite pergi..sekarang nie bukan kelas yang bermasalah...yang bermasalah PENGHUNI KELAZ AKU TUH...kami semua bermasalah..masalah mental !

masing2 dari kelas yang lain kan..so keserasian memang tak ade...serius aku kate memang tak ade langsung..pergh tambah2 bile kelas pertame bergabung dengan kelaz kedue..memang largh..

kebanyakannya kelas pertama memang tak akan ngam ngn kelaz kedue..bile da naik f4 nak ke tak nak kene juga duk satu kelaz ngn dieowang....

seriusly ape yg kteowang (bdk kelaz first) kate..ape yg kiteowang buat mesti salah kan...mesti kene bangkang kaw2 nyer...ala senang kate dieowang je lah betol..kiteowang dalam kelas nie tak leh bersuare bile dieowang cakap.... kene diam macam tunggul atau lebih kurang macam orang bisu

sebenanyer aku tak nak bersuare sbb malas nak mencetuskan pergadohan tapi kalau dah keluar perkataan tu keluar dari mulut memang aku tak dapat nak maaf kan die......

konklusinya kan....ape2 pon kene bertolak ansur tak boleh rase diri tuh betol jer tiap mase...kalau kami je yg kene bergalah kat dieowang tiap mase memang naik lemak lah nanti..memang akan makin menjadi2..

You Might Also Like

2 komen:

ila said...

yup betol tu
kne sling bertolak ansur

fawzeah zea said...

msa zea f4,zea ngan 0rg2 klss zea mmg xda keserasian..last2 f5 sya pindah sek;)