Makin hari blog widget makin sikit..Lagi bagus kan?

Saturday, April 23, 2011 Zul Han Na ^_~ 5 Comments





Pening pale tak?pening tak bile korang masuk je blog sape2 jer la...berserabut la dalam blog die...penuh dengan macam khazanah dunia dalam tuh...ieee!

aku bukan nak kate ape tapi ye la...aku da malas nak blogwalking agi...erm penat ar..cehhwahh..

aku rase tak perlu letak bende2 alah yg xpenting dlm blog...sekadar meletakkan yg perlu jer...sebagai blogger...aku lebih suke masuk blog yang tak serabai atau erti kate lain blog yang tak tunggang langgang..korang paham kan?

widget selamat datang?ala yang adekat sudut blog tuh..ala yang melambai2 kat korang bile korang masuk tuh??korang rase perlu ke??idont think so......yela..korang letak ke tak letak ke bukan ke same jer...orang tetap masuk blog korang kalau .entri best..bukannyer tak leh letak..bo;eh tapi xperlu terlalu banyak

music?perlu ke?tak ke serabai pale otak bile masuk?Datang pulak lagu yang nak buat gegendang telinge pecah...pergh jgn cakap ar...aq law ade lagu cm tuh..confirm beb trus pangkah..
bukan nak kate ape tapi cube pikir2 kan..
maybe korang suke lagu tuh...tapi pikir2 kan lah pembace2 blog korang gak...
suke ker dengn lagu yang korang letak tuh..
kalau ade yg suke ok ar..
cm ner yg xsuke..
kalau dieorg komen korang xleh marah ok...

Warne blog? bersinar2 berkilauan menyakitkan mata...sampai sinaran itu menutui entri menarik korang..ada paham.///?aiyoyo takda paham juga..pilih lah warna yang tak bright sangat sampai aku yg rabun nie dah tak mampu nk memandang blog korang...jgn salahkan si rabun krne si rabun ini telahpun memakai cermin mata yep...pikir2 kan lah...

Dua2 belah ade sidebar...serabut?jgn kate ar...nak tgok mane satu ek?sakit pale..nak tengok n3 ke atau nak tengok mcm2 iklan yg memenuhi ruang sidebar yg lebih terang dari entri korang?
think about it...


Nota pape entah letak ker side blog tuh..aku law bace meati aku kate"ape bende yg die merepek ni?"
haha....well secare jujurnye aku kate...
bile aku bukak mne2 blog aku akan bace entri die BILE..............


  • BLOG DIE TAK MENYAKITKAN MATE
  • BLOG DIE TAK SERABAI
  • TULISAN ENTRI JELAS
  • TAJUK MENARIK PERHATIAN
  • PIC MENARIK
  • TAK DE LAGU YG MNGGNGU KNTNTERAMAN JIWA


kalau ade yang terasa..? seriusly aku tak kata sesape..sebab aku sendiri lupa blog yang aku blogwalking..but nasihat yg bek dtg dari org yg bek kan? eh yeker? jap2..nasihat yg baik haruslah diterime dengan hati yang terbuka..kan kan kan?

heart diary~ aku tahu yg tuh blog korang so korang bole wat ape yg korang suke...tapi tolong lah pikir perasaan blog readers nie..kesian kan?

You Might Also Like

5 komen:

tasha yus0ef said...

blog tasha pulak cmane eh?
semak jgk ke? :(

atiey azha said...

aha ! yup .. wah ! tembak habis ni . hehee . btw , biasalah . macam ragam dalam blogging ni . hee ~

Tulip Putih said...

blog tulip ok x??serabut x??

D.A.Y.A.H said...

blog shayer cmne?ok x?hee ;-p

kehkehkeh.. teringat mula2 buka blog.. semua widget aku letak.. skrg aku da buang da.. buat berat..