Bulan Rasukan...Menggegar Sekolah....

Thursday, June 23, 2011 Zul Han Na ^_~ 2 Comments

Hye...
just nak share dengan korang.....tadi (23 Jun)...pukul 1.30 petang.....
sepatutnye ade amali solat,..
aku kuar nak g toilet...
tibe2 dekat tengah2 lalulan..
ade bdk form 1 kene rasuk...

at first aku rase budak tu buat2 je..
aku pun buat xtahu je la kan...
then budak yg kene rasuk tu di bawa ke surau..
even surau penuh dengan budak amali....

aku masuk amali...
tup tup...
aku denga suara bdak perempuan menjerit...
pastu ramai yg menangis...
aku terkejut ar..
alih2 jdi mcm nie...

sume menjerit..
dengan yg menjerit ketakutan
ada yg menjerit kene rasuk.....

aissshh...
last2 amali di batalkan...
sebb ramai yg da kene rasuk...
dari luar aku dapat dengar..
budak2 yang kene rasuk tu menjerit....




Budak2 sume ketakutan..
ramai yg nangis...
dalam sehari lebih kurang lima orang kene rasuk dalam masa yang sama...

actually aku xtahu ape nak jadi dengan sekolah aku..
dulu xde lah jadi mcm nie....
huh...

aku harap semua kan pulih mcm biasa...
kecian tengok cikgu yang tak tentu arah..
sorang2 kene rasuk..
jerit sana sini...
mengejutkan !!!

menggegar sekolah...
lama da tak jadi gini...
aiiii..ape lah nak jadi...

You Might Also Like

2 komen:

Miss Noniey said...

hm tape laa . cobaan . hehe :)

KHRYHAMYD said...

yang lain tu mesti xd motif lain..berlakon sebab nak ponteng kelas...macam2 hah...