Perlakuan Anda Menyakitkan Mata Saya ! (tulus dari ati)

Monday, June 06, 2011 Zul Han Na ^_~ 3 Comments

Salam sejahtera dan salam terhormat....wah hari nie penat berjalan tahu..pergi melaka dengan geng laa kan...tuh pun nasib baik parents zulfah benarkan....ish2...at first zulfah ingat zulfah pergi dengan kawan-kawan perempuan jer tapi rupe2nyer ade kawan zulfah tuh bawak mambang die sekali...zulfah nak kate ape? takkan nak halau mamat2 tuh balik kot kan?.......nak tak nak ikutkan jer la..............waktu tuh harap2 xder maksiat yang akan berlaku.......HARAP JER KAN......

ok kiter street to the traffic light yg da ijau ok?
kami terus ke MAHKOTA PARADE nk tengok wayang cite KARAK...seram giler.....sampai zulfah tak tengok pon tapi zulfah tutup muke dengan handbag...hehe........membazir kan........? kite rewind balik sebelum masuk panggung...........Zulfah nie memang suke snap pic yg xpatut di snap..tapi sape kesah kan? korang nak marah pe hal lak? malu ker? korang wat bende2 tuh xmalu pon....kasi tunjuk sikit laa kan...ngeh3.......



betol la orang kate....remaja akhir zaman bangga bila buat dosa..kan3.............sweet x??? korang agk aku akan tanye tak soalan bodoh tuh?? absolutely tak !! rimas mate memandang tahu tak...jangan bagi tahu sape2 lak..zulfah amik pic nie senyap2........keh keh keh.......do i care...talk to my camera lah....die yg wat bkn zulfah...

nak dipendekkan cerita.....memang la best dapat rayau dengan kawan2..tapi bile kawan sendri buat maksiat nak tegur kang kecik hati...ape yang zulfah boleh buat hanye membenci dalam hati (selemah-lemah iman)....

tak cukup dengan tuh...hoho.....ade plak yang bermesra-mesraan.......berpeluk-pelukan mcam dalam cerita korea tuh..tapi bezanyer korea tuh putih n org korea tuh BUKAN ISLAM...ini dah la pakai tudung..! eh menyirap lak....ko tanggal jer la tudung ko tuh..kalau xnak tanggal biar aku jer yang tolong tanggalkan...memalukan gadis yang memakai tudung la......ya Allah...sakit hati nie memandang perangai remaja yang dah xingat dosa....

meh zulfah kasi show ag sekali...sape yg rse nie pic die nasib la kan......hohoho

korang tengok laa....berpelukan ag ek? mcam dunia nie die lak yg punye......xmalu gaknyer owang pandang........pergh!!! 
aku bukan nak jage tepi kain org ( tpi mmg pun) cume nak korang saksikan perangai remaja sekarang yang dah kurang IMAN !!.....zulfah sendiri tak tahu mane dieowang campak iman dieowang tuh.....pape pon...beringatlah...SETIAP YANG KORANG BUAT SELAU DIPERHATIKAN.......

kalau korang rase perlakuan nie SWEET SGT ! silalah komen......aq pon nak tahu gak ape yg SWEET SGT yg korang selalu katekan tuh.........aku rase penumbuk aku ag SWEEEETTT SGT...kan3.................beware ok !............. remaja selalu alpa dan leka.......aku sbnarnyer bkn mengingatkan korang jer..aku ingatkan diri aku sekali..... :)........PEACE YOOOOO......ASSALAMUALAIKUM...DAN SELAMAT MALAM...



You Might Also Like

3 komen:

Fatihah said...

Salam...

Kadang2 terasa malas nak pakai tudung kalau tengok org yang memakai tudung tanpa segan silu buat "maksiat".. astaghfirullahalazim

AmyZana said...

hah ! betul sangat ! huhu~ sbb tu kite kene bimbing dorg dgn btol :)

Miss Noniey said...

hahah . aku like sgt . aku bole ikot dorg g jln sme2 . tp buat mksiat tu aku gli lerr . aku tk pkai tdung pon tade buat cm tu . grr ~