Blog + Pink = Girlz

Monday, August 15, 2011 Zul Han Na ^_~ 5 Comments

hey. blog die pink la. nie mesti blog girl kan. eh? blog lelaki rupenye. hihi.

pelik ke? serius pada aku pelik bebenar!

jarang sangat sangat nak jumpe blog LELAKI warna PINK. 

kalau korang jumpa bagi tau aku ok?

aku nk terjah blog tu dan kate YOU ARE SO SWEEEET ! 


tapi macam mana dengan girl yg BLOG warna PINK?

' owh blog die warna pink *nada selamaber '

look. different die kat situ. hey ! jangan marah perempuan ok ! memang semua perempuan sukeee blog dieowang sweet2 gitu. comel2 gitu.

ade yg menyatakan 'ergh kau minat pink? so childish! gedik la !' *girl yg benci pink bile berkate
 
tak semestinya macam tu. pada aku bergantung pada individu. 
tapi untuk dunia blogging nie korang kene careful bile pilih colour dalam blog. 
jgn buat readers skit mata.


no! jgn ikut syok sendri. asal kau suke kau letak. 

readers yg benci PINK? mcm mne ? yes dieorang takkan kutok korang dlm shoutbox atau komen.

DTG LAGI blog korang? memang jangan harap lah !


aku kena akui yg memang banyak orang benci pink.

tapi ape boleh buat? pink vs perempuan? mereka slaing bergantung dan tak mampu fight.

PINK DAN PEREMPUAN? yes thats right !   

PEREMPUAN suka PINK dan PINK untuk PEREMPUAN





You Might Also Like

5 komen:

Ayumi_Sakura said...

pink dan perempuan mmg xdpt dipisahkan...tapi kalo terjah blog yg sarat marat smpai nak baca entry pun xboleh...itu mendatangkan keboringan...

cik kumbang said...

blog cik kumbang kategori pink jga x?

http://kumbangmerahbintikhitam.blogspot.com/

:D

warna pink memang disukai rmai kaum pempuan, jangan kamu x tahu, ada juge orang lelaki sukakan warna PINK jugakk..hehehe

ayumi~ btol3. sarat sgt pon xok gak. memang nk msuk pon malas

nana~ haha ada jugak ke. ade xblog laki yg warna pink? ada jumpe tak? haha. law ade bg link dieowang leh x ek? hehe