U got a NEW message ! NO WAY !

Friday, August 19, 2011 Zul Han Na ^_~ 2 Comments

argh ! aku mempunyai tabiat baru ! aku malas gile nak topup. bukan sebab masalh kewangan ye tuan2 sume.

masalah nye aku tak suke ade message masuk dan aku wajib membalasnye.

erti kate lain aku malas nk balas message org.

bukan la nk bangge. tapi bile da memiliki hp touch2 ni.

rase nak campak kat dinding je bile nk anta message kt orang.

kecian org yg anta ksg kt aku.

sia2 je abiskan topup kan korang.

bukan niat di hati xnk balas,

ini lah masalh negara yg aku hadapi.

huh ! ape punye pemalas la aku ni.

xleh ke call je? hehe


You Might Also Like

2 komen:

bila pakai hp yg ada touch nie mmg akan rasa malas nk anta mesej....kawan saya pon lebih kurang sama mcm awk..

haha . its a little bit dificult to type msg . no wonder la ;)