Bebelan seorang manusia yg kebosanan tahap yg ICU pon dah tak boleh terima daa ok !

Sunday, November 13, 2011 Zul Han Na ^_~ 0 Comments

Ribut  di luar rumah sangat la kuat !

tapi mood aku bukan ZZZZZZZZZZZZZ


mood aku nk - NaNAAnnaaaannana


dan mood aku nak - pot petpotpet

tapi xde sape nk dengar.

aku nak nyanyi kuat2 kene sound ngn sis, die nk bce buku utk prepare exam sok. .

what a bored ! nk makan ., tpi xleh la pulak. * aku xsihat

nk sambung cerpen - lapto ibu bawak g kedai.

nk tido? xngantuk !

conclusion iz. <------------------------ aku nak membebel dalam ni !

jom bebel !

first of all. aku nak kate aku da falling in love ! %%%% wow . ini sesuatu yg pelik %%%%

tiap2 ari aku tgok video die. lepas tu aku gelak sorang2. aku tengok reaksi muke die dalam video tu dan lepas tu tak henti2 aku kate ^_^ cute nyewww !! ^_^

macam org gileeee.  Lepas tu aku letak video die kt wall fb aku. aku nk tulis cutenyeww tapi takot membe aku kate aku gedik. jadi aku batalkan niat aku.

bile aku tengok orang ramai puji video die, aku rase setuju.

" M A T H L U T FI !! KAMU COMEL !! " yer. die mmg comel.


second iz aku nak cerita pasal permainan Cinta

ok kenapa malam ni aku asyik cete pasal LOVE ni?

awww ! jiwangnye !! xpe teruskan !

aku rase aku tak layak gile nak bercakap pasal C I N TA . sebab bagi aku ia terlalu meloyakan. ---- welk !

bile budak f1 da berkate pasal i lap u u lap me.sgt sangat menjijikkan bgi aku. * mgkin aku yg over feeling.

sbg budak sekolah yg cool, aku terpanggil untul bercerita pasal ni. Bila dieorang dah besar nanti  , dieorang akn tahu betapa bodohnya bercinta di zaman sekolah.

aku jugak tak menafikan yang ada jugak percintaan zaman sekolah bawak sampai ke leher pelamin.

tapi kebanyakkan budak2 school skrang merasakan couple untuk suka2 dan memenuhi kekosongan jiwa dan sanubari. * puiiih !

ini hanyalah pendapat aku semata2. setiap orang ada pendapat yg berbeza2.

kalau kau tye aku. jawapan aku ialah.





LOVE ---------> i can live happily without them

LOVE --------> just zero point to me

LOVE -------> i dont like it when they play with a LOVE.

LOVE --------> i luv my family

simple is mimple. nothing can change this.

You Might Also Like

0 komen: