beberapa taun yg da berlalu

Tuesday, November 15, 2011 Zul Han Na ^_~ 1 Comments

ingat lagi waktu tuu. -------------------
                                                          |
                                                          |
                                                         \/
                                   IMBAS KEMBALI ^_^

cuaca sejuk sangat. tengok jam pukul 6. 48 pagi. Aku berada di lorong menuju bangunan kelas aku.
semuanya masih gelap. langit pon masih gelap. lambat matahari muncul. Aku awal g sekolah. entah demam apa.

tengok kelas dah terpasang lampu.ramai jugak yang dah datang. masing2 sebok berborak sesama sendiri.
aku lebih suke merayau g kantin atau mana2. suke suasan pagi kat sekolah. ada satu mood yg lain tiap2 ari. sangat tak membosankan.

ada satu bauan yg aku gune dan selalu aku hidu waktu tu tapi sampai sekarang aku tak ingat ape yg aku pakai.

kadang2 ada gak terbau dan ingatan mesti teringat waktu tu.

tak de apa pun yg berlaku waktu tu. cuma aku hari ni dan waktu tu sangat lah jauh . mmg macam langit dgn bumi.

aku tak berharap balik mcm masa tu dan xnk kekal mcm ni.

merayau mmg hobi aku sbb aku suka suasana sekolah * yg aku xdpt rse sekarang * even porak peranda.

kalau dulu nk keluar dari kelas aku kena prepare mental dan fizikal tpi sekarang aku lebih prefer redah je. untuk apa prepare semua tu lagi?

kalau dulu aku selalu dtg awal sebb suasana tpi sekrang dtg awal sbb tugas .

waktu rehat lbih bgus duduk kantin. tpi sekarang xyah keluar rehat pon xpe.

semua ni cepat je berlalu. kdang2 rindu nye nk lalui semua ni.

takot bile aku kuar sekolah nanti, aku demam rindu dgn sekolah tu. mungkin aku patut bersedia dari awal untuk cakap ' B Y E ' bila tibe mse nye nanti. :)) 

You Might Also Like

1 komen:

kita pasti akan berpisAH satu hari nanti...nama pon sekolah..huhuh