Jamuan Kelas 4 Sains

Thursday, November 10, 2011 Zul Han Na ^_~ 0 Comments

Hari ni adalah pesta makanan ----------> Kelas kami buat jamuan !

waktu masuk je kelas tengok tengah pasang banner. (btol ke x ejaan. hentam labi )

then, pelajar perempuan siapkan makanan. ----> potong memotong, isi makanan dalm mangkuk.

jamuan kali ni memang banyak gile makanan antaranye --------> nasi lemak, satay, mihun 2 jenis, desert banyak gila xyah cakap la.

thankz to korang yg da jaye kanyye.

> Pn. Ruby- yg rajin gile ke hulur hilir cari itu dan ini. Thankz to her. She mean to us.

> Chef Pieka- yang membebel 24 jam je tpi dia sgt membantu, law ade yang tak kena cepat je die bagi tahu. Ehem. Chef la kate kan.

> Puan Suhaina - yang banyak jugak menolong . Dikire sebagai penolong Chef.

> Puan Syakira - dia uruskan bab2 mengemas. Sampai merah-merah muka die.

> Datin Syahira - dia banyak gak tolong. lepas tu goyang kaki ngadap netbook. hmm

> Datuk Fatiha - ni org besar kelas ! parents die sponser maa mknn kami. Teha , tanpa kau apelah agknye yg terjadi. muaaah !!

>Puan Tika - dia ni membantu teha. Law teha risau die pon same je la. ^_^

> Baby Fairuz - :D die ni keje menconteng whiteboard.

> YB Hamdi - die ni tukang baca dua merangkap cameraman tak bertauliah.

> Tuan Nikman - yag ni byk gak membantu. ^_^

> Raje - dia juga bnyak membantu tpi aku lupe ape. :DD

aku akan masukkan gambar. disusuli kemudian yer


You Might Also Like

0 komen: