Makin Parah Aku ni

Thursday, November 24, 2011 Zul Han Na ^_~ 0 Comments

Ape lah nak jadi dengan aku ni .
cuti2 ni tido lambat. *mungkin da berjangkit dgn si Zaifiq :)
kdg2 tu pukol 3 pagi masih x tido.
aku dpt rase yg aku da terpengaruh dgn mr.z haha. pembawa pengaruh buruk la kamu ni :)

malam ni xleh tido lagi. 
cerita korea? lupe kan. aku dah bosan !
baru lepas bace e-novel yg sgt best !! *xyah beli novel :)

nk makan? seriusly xde selera langsung nk sumbat mknn.

cuti hujung minggu yang sangat lah bosan !
kene tggu my sis habis exam dulu. 
pastu baru lah bole melangok !

ok aku duduk rumah , dan memasak. 
bile parents aku kat kedai. dapur tu jdi milik aku !! wahaha !
aku bole masak ape yg aku suke.
dan buat makann yg pelik !!

jahat kan?

yer ye. bile parents n sume xde kt uma, aku pasang lagu kuat2 gne speaker dan besarkan volume die.
pastu aku menari untuk lepas tension !!!!!!!!!!!!
dan gelak sorang !! abis tu. xde sape nk gelak dengan aku. 

You Might Also Like

0 komen: