Pergi Mydin !

Saturday, November 26, 2011 Zul Han Na ^_~ 1 Comments

Yooo. Hari ni aku pergi Mydin Melaka .

HADIAH ----> aku pusing satu Mydin untuk cari hadiah kwn aku ni. pusing punye pusing aku pon pening nak
pilih hadiah yang mana. last last mata aku dah bersinar sinar pandang satu benda ni. sah ! tidak was was lagi pasti lagi yakin ! itulah hadiah nyee ! then. bayar dengan hati yang senang. beres !!

KEYCHAIN -----> oleh kerana keychain hp aku dah lunyai kene gigit dengan kucing aku. jadi aku memutuskan untuk beli keychain baru untuk hp. lagi sekali, aku pusing punye pusing punye pusing. xjumpe2 keychain yang aku cari. semuanya BULU. aku xk keychain hp bulu bulu tuuu !!

aku nak keychain hp yang mcam dalam cete korea MY PRINCESS tuu. simple . woahhh besar keinginan aku kan kan kan? aku akan cari. xdpt yang sama yang lebih kurang pon ok je ^_^



You Might Also Like

1 komen:

hadiahkan aya keychain gak..ngeeeeeeeeeee :P