upset

Thursday, November 03, 2011 Zul Han Na ^_~ 2 Comments

Aku tak tahu la kalau si ruby ni ajak2 ayam je.
tapi seperti yg dijangka.
memang la Ayah akan sangka buruk pasal aku.
normal la tu.

so sekarang, aku xperlu la explain kat ruby.
da jelas dan lagi bersuluh.
memang selalu la mcm tu.

aku ni memang terukkan.
sampai parents sendiri pon xpercaya kat aku.

buang je la angan2 aku nk ikut kau  perak.

You Might Also Like

2 komen:

ruby said...

aku seriez laa . tadi aku tak bnyak ckap sebab aku tgh cari dilla . aku da lmbt , tkot bas terlepas . tadi aku keluar pon bas da nak gerak . cube tnye parents kau dulu . lagipon , parents kau nak g perlis kan , kau ikut la kau :)

masalahnye aku mmg nk ikut kau. siap da berangan ag. ko dengar sendiri tadi kan, ayah aku xkan percaya kat aku nye. selalunya ayah aku akan ingat aku ni teruk tpi aku rse ko lbih kenal aku cm ne. kalau ayah aku xbg hye disebabkan bende yg munasabah, mmg aku time. xpe la nnti aku tye balik. kalau ibu aku pon kate bende yg same, xpe la mmg nasib badan la agk nye hehe :)