agak agak la pon kalau nak menunjuk korang bercinta okey

Monday, December 26, 2011 Zul Han Na ^_~ 7 Comments

hai u alls.



tak de mukadimah mukadimah. Straight to the points boleh tak? ehem.

Aku paham kalau bercinta tu memang laa happy 24 jam. Angin ribut petir pon xterase. campak kat api pon belom tentu lagi die rase api. *melebih la tu kan.

TAPI kalau ye pon anda anda dan anda sedang hangat di buai cinta boleh tak jangan post kat FB. dan aku tak tahu kenapa nasib aku ni malang sangat ! time korang tulis



' baby da makan? makan ape? b tgah buat ape tu? rindu kat b tak? '



boleh plak masuk kat home aku ! pergh ! benci nye. korang tahu tak aku benci ? tahu? patut tak aku komen kat post tu aku benci dan GELI.

* aku tegur tak bermaksud aku jeles. xhingin nak jeles. buelkk !

weyh weyh. orang lain pon bercinta gak. tapi tak ade la pulak nak tayang macam korang. agak agak ar kan. FB tu public weyh. oke?

dan aku sepatutnye tak app orang orang yang sebegitu rupe. *nasib bek aku da deactive

kalau kat blog aku terus pangkah jee. sorry laa yer. bukan nak hangin atau naik angin. tapi agak2 laaa. ingat semua orang suke ke? aku lah antara orang yg benci.

erk kalau korang tengok aku tulis SWEET NYEEEWWW !  kat komen korang, mmg tu bukan aku laa tuu.

time kasih sebab bace bebelan aku yg panjang lebar ni.

p/s ~ org kate selalu nye yg wat bende2 ni bdk sk . tak semua okey? aku budak sk dan aku benci bende ni  ! harap maklum. pade budak sk yg buat bende ni , PLIZ JGN MALUKAN BUDK SK OK.

p/s 2 ~ sorry pade yg terase. bawak2 la berubah ok. bye.





You Might Also Like

7 komen:

mizmarmalade said...

ehehehe.. betul tu, I agreed :-)
Macam ler org laen takde bf/gf.. keh3

Haha. mabuk sangat dalam bercinta. Nanti frust buat status jugak. Gaduh dekat wall Fb. Macam tkde keje lain je dorang ni. Lol

Yup..,Btol3..,Aku app Org Yg aku Kenl Jer Kt FB..,

Anis Zafirah said...

haha, ni setuju, mcmlah dunia mereka yg punya +___+'

aiNa yaZiD said...

strongly agree~! =)

Itu biase..so, jike nmpak bende negative tu try pejam mate sebelah..hukhukhuk ! ~ (",)

haney said...

kdg2 meluat bila bace komen2 org bcinta ni. padahal blom konpem pon jd laki bini.