Bebelan sebelum ke Perlis.

Friday, December 16, 2011 Zul Han Na ^_~ 0 Comments

sekarang ni tak tahu aku patut happy or sedih ! Akhirnye aku xjadi balik kampungzz ! Yes ! dan akhirnye dapat ikut ibu g perlis ! yahooo.
yang paling menyirap tuuu aku akn berpisah dgn fb. ahh ! tak boleh ! nanti aku rindu. hahah. bukan mati pon kan? 2 hari je koot.


jauh tuuu dari melaka ke perlis. ehem. bab melangok tak pe la kan. ehem ehem.

~ barang pun belum pack lagi. &_&. get ready. !! aku bertolak pukul 1 pagi  ni. means lambat ag so releks je la dulu ^_-

semalam lame aku berfikir. selama aku jadi kawan korang , aku xdpt nk jadi kawan yang baik. sorry. tak dpt jadi kawan yg jujur. sorry. banyak gile sakit kan ati korang bile aku membebel kan kan kan? haha. untuk tu pon SORRY.  dan kalau aku penyebab kau berubah ~ SORRY. dan kalau selame ni korang meluat dengan aku ~ SORRY . dan selama speanjang tahun ni korang bengang dengan aku~ SORRY. ape2 pon sorry k



Act dlm persahabatan bukan ke jujur tu penting. Ikhlas tu penting. tpi macam palsu je sume. Sume sorok hal masing2. Aku sebagai kawan xsepatutnye bute kan mata n telinge. sebab ape2 pon nanti tempias die kene kt aku jugak. tpi korang pekak kan telinga n hati sebab mate korang tertutup. cbe bukak mate , hati dgn telinga. bile sume tu berfungsi mungkin lepastu korang akan tau kenapa aku bagi nasihat berjela jela kat korang. dan kenape aku terpakse ckp straight to the point kt korang. okey, dah tu je la aku nak bebel.




You Might Also Like

0 komen: