This is FRIEND !

Saturday, December 24, 2011 Zul Han Na ^_~ 0 Comments





Do you know what is REAL FRIEND? 

kawan yg sebenar ialah bile korang ade masalah korang akan mengadu kat die.

dan bile korang happy korang akan carik die dulu.  

ACT , aku pun harap kawan aku buat benda yang same macam tu ^_^ 

tapi sebagai kawan yang baik bukan ke kita patut terima KEKURANGAN kawan kite tu dgn hati yg terbuka.

tanpa kite sedar kite pon banyak jugak kesilapan dan kekurangan. 

So, aku rase kalau kite always think positive , mesti tak ada salah faham dgn FRIEND sendiri kan?

ape masalahnye kalau bertolak ansur. Jangan lah pasal ego korang sanggup korbankan persahabatan yang korang jalin bertahun tahun. 

Bermakna ke pengorbanan korang tu? 




Yer ! Biase la tu bergaduh sekali sekala. Orang kate kalau berkawan tak pernah bergaduh mksudnye friendship korang fake ! Haha. Tak tahu la betul ke tak. 


tapi yang aku tahu. bile bergaduh tu laa yang akan erat kan lagi hubungan. Belajar dari kesilapan bukan ke bagus?


Bile one day nanti korang terpakse bawak jalan masing2. Dan mase tu jangan la buat2 sombong. Contact contact laa. 

Dan aku percaya persahabatan tu kekal lame. Act, PERSAHABATAN more important than LOVE. 

Bile gaduh dgn bf korang carik bf (bestfriend) jugak kan? da tuh? tak reti2 lagi nak jage friend betul2? 




You Might Also Like

0 komen: