Aku geli dengan kau. sedar la sikit

Friday, January 20, 2012 Zul Han Na ^_~ 2 Comments

Hanye sebab seorang girl , ko kate hidup ko hancur . hanye sebab sorang girl ko kate hidup ko bosan.
hanye sebab girl x reply msg ko, ko kate hari ko tunggang langgang. hanye sebab sorang girl x angkat call ko, ko kate ko dah jadi giler.
dan hanye sebab sorang girl, ko nk merajuk mengalahkan gegirl !!!! 




look, aku tak di lahirkan untuk layan ko 24 jam. dan kau tahu ape? kau S P M tahun ni. ko tak ade keje lain ke? pergi la bace buku. takkan dah tak jumpe buku. sorry word aku mmg berbisa. sebab aku tak suke maka yg keluar sumenye bisa.

ko ingat aku nak layan ke rajukan rajukan ni? eish. G E L I
kau tak leh terime hakikat yg aku tak suke bercinta zaman sekolah? lantak .
kau kate aku tak seram sebab aku tak keluarkan lagi bahagian singa dalam diri aku. lantak !

so stop it. takkan tak sedar diri yg awak tu nk SPM. wake up laa bro !

banyak benda yang aku nak pikir selain nak pikir msg dan call ko tuuu. byk dan terlalu banyak !
yer memang aku hangin ! hangin untuk guy yg tak reti bahase .


sorry kalau kau terase. tapi patut sedar. sedar tu bgos. bgos dan berubah. simple.
sorry kpd pembace yg xberkenaan pon kene terlibat untuk bace sume bom atom dalam entri ni. sorry sorry.



nota mata ( bukak besar2 mata dan bace ni ) ~ malam2 je aku asyik tersentak dar tidur sbb ade nombor yg suke kacaw tidur aku. grrrr ~! aku RIMAS !~

You Might Also Like

2 komen:

ee..i pon geli dan rimas tau nyahhh!! hahaha :P

dear, harap lelaki itu baca blog awak. :)