Aku nak tanye nii.

Friday, January 06, 2012 Zul Han Na ^_~ 2 Comments




Aku nk tanye sikit ni. sikit jee. ape korang buat bile :




  • dapat kawan yg mudah gile jeles? 
  • kwn yg suke gile mengejek bile  bercakap? 
  • kwn yg tak suke kite kwn dgn org lain melainkan die?
  • kwn yg tak paham kawan sendiri?
  • kwn yg kuat touching? 
  • kawan yg  tak leh bincang benda serius dgn die? 
  • kwan yg keras kepale, tak boleh dengar nasihat korang. 

ade ape ape pendapat. share laaa. aku nak tahu jee. 


nota hati ~ bile dah kawan mne leh undur undur. nak tak nak kawan jee. buruk baik kawan sendiri jugak 

You Might Also Like

2 komen:

Nana Leina said...

emm.. buat acuh tak acuh ja time layan dia..??? huhuuh.. tapi lama2 sakit hati pulak kan? so kalau me.. nak sabar tu mmg xboleh la.. kdg2 meninggi suara jgak..sapa la boleh sabar.. dah kalau kita ckp dia pun ckp n bla bla bla.. xhormat kita.. bagi ja surat/mesej dlm fb/sms ke.. sbb nya mungkin time dia terjumpa/baca sama ada surat ke mesej ke dia xdpt agak apa benda tu(*mungkin dia ingt tu secret admire yg bagi) so bila dia baca dari awal ada satu mcm perasaan terkejut..jadi dari situ dia dah faham apa yg kita nak bagithu dia n dia akan sedar.. yg mmg xmakan saman tu eloklah kasi dia pelempang dua tiga ..hahaha..

setakat nie kawan saye ta mcam touh, die bole trime saye seadanya :D