Buat blog baru !

Sunday, January 08, 2012 Zul Han Na ^_~ 2 Comments


Buat mase ni aku ade 3 blog.

Ugly-king = blog private untuk luahan hati.
Zul Han Na ^_~ =  blog public. bahaye sikit nak tulis mengenai ape2 yg terlalu sgt sgt pribadi. :)

lagi satu blog aku, aku rahsie kan dulu ar. blog tu public gak. tapi mungkin dirahsie kan.

sebabnye ialah, shabat aku ni mmg agak kecoh sikit. :D *die mst tengah bengang waktu bace ni * 
Kalau lah aku tulis ape ape mengenai HATI aku kat dalam blog ni , mesti die kecoh dan bawak sampai ke sekolah. paham2 la kan. die keje ungkit 24 jam pasal ape yg aku tulis dalam blog.

tu yg kekadang malas nk feeling feeling dalam blog. lagipon, kalau aku yg feeling konpem die muntah ! :D

aku da lah berjiwa sentimental ! cehhwaahh ! haha. ayat berbunga bunga kalau feeling tuu. hahak !

so konklusinya ialah, aku buat due blog untuk luahan hati aku.

*tapi nanti aku nak buat satu entri dekat blog yg lagi satu tuu pasal feel aku, biaw makcik sepet bace !. hahak ! jangan marah. weee

You Might Also Like

2 komen:

uiii..rajin nyer buat blog.....

kalau nana..1 blog mcm susah nak update..haha :P

hehe, act , blog yg lagi satu tuu pon malas nk update sgt. blog yg ni je aktif berlebihan sikit. pilih kasih :) hehe