Kene brain wash. korang ade?

Friday, January 27, 2012 Zul Han Na ^_~ 1 Comments

my mom said : " sesungguhnya, jgn laa ko ngepek kt blog dan ceritakan daily life ko kat blog. barangsiapa yg bace pasti loya. "


tadi aku .. aku terpaksa menyiapkan keje sk yg menimbun kt kedai ayah.

ditemani abang2 yg macho + gagah = xhensem.
aku tak harap dieorang bace blog aku.

keje punyelah banyak sebab hari ni baru aku nak usik satu2.
korang tahu la kan. aku mmg suke buat keje last minute nii.
ape orang kate?
yes yes !
baru lah mencabar kepale hotak kan.

nak sangat caba kelapa sendiri. haaah. amek kaw !
dtg abg yg sorang tuuu. die tanye aku seribu satu soalan.
memang kalau aku list kan kat sini. mahu berjela jela.

die kate nk berdebat. so betol2 aku kene brain wash hari ni.
sume isu disentuh. ape je yg xsentuh ?



isu kahwin?
remaja?
rokok? dadah?
cinta?
pasangan?




aku buat kesimpulan memang ari ni aku kene brain wash gune klorok teros.

asalnye aku nak tanye pasal karangan bm . idea tak ade. terbantut. tak sangka akan jadi berjela jela.
tapi .......


hoho. thankz a lot. tak sia sia berlaku pembaziran air liur tadi.


hidup ibarat meniti atas pelangi. 






You Might Also Like

1 komen:

AmyZana said...

homework saya belum siap :D