Memuji dan dipuji

Thursday, January 26, 2012 Zul Han Na ^_~ 0 Comments


Lumrah laa bro. girl memang suke dipuji. even ade yg benci bile orang puji die, tpi mcm mana pon msti ade secalit perasaan suke.  so lu nk kate ape ? girls gedik? itu lumrah laa. lumrah. lu tak kan paham sampai bile bile. gua jamin .



sebelum aku mengadap kitak tebal aku aka buku biology aku, izinkan hamba menaip serangkap entri untuk tuan hamba semua .

oleh kerana aku seorang gadis melayu terakhir dan pertama. dah tentu isi entri aku berkenaan girl.







Memuji 


perkataan memuji ni selaunye terlekat pada wanita. lelaki kebanyakannye susah nk puji org perempuan melainkan perempuan yg die syok. kan?   *tak tahu la kalau ade guy yg puji 10 ribu perempuan sehari.

. puji orang depan2. sgt tak bagos.  puji orang tu mmg bagus. tapi pernah terfikir tak. pujian korang tu akan buat orang yg korang puji tu rase riak. riak yg menjela jela. riak yg buatkan dieorang rase dieorang lah diva . :D

" aku memang cantik pon. baru perasan ke? "
" die kate aku cantik laa. ahoks "
" betul ke aku cantik ni ? " balik rumah tengok cermin lame2. nk kenalpasti.

dan tak semena mena korang dapat dosa free.












Dipuji


hey boys ! jgn puji kami (kaum hawa ) lebih2 okey. kami mmg cun ( sperti yg aku pernh kata dlm entri yg lepas )


You alls puji kami yg cute cute ni just nk memikat dan care tu dah lapuk. girl zaman sekarang tak main puji2 ni.

bgi sebentuk cincin berlian dan kemudian i terus jadi gf u. puji? tak laku.



perempuan ni tak boleh dipuji lebih2. nanti kami makin menawan.


















nota free yg xsume org akan bace sbb tak sume org akn scroll sampai bwh ~   kalau org dah puji, cubelah senyum dan kate alhamdulillah. tak pon terima kasih. *ramai org yg xtau nak buat ape bile dah kene puji. dan ramai org tak reti nk memuji. 

You Might Also Like

0 komen: