Tak nak jadi kat DUNIA REAL aku

Saturday, January 07, 2012 Zul Han Na ^_~ 1 Comments

Due tiga hari ni aku mimpi pelik pelik laa. tak terungkap . dan lepas bangun dari mimpi tuu mesti aku termenung panjang. argh ! rimas. boleh gila.

aku ni trauma sikit bab mimpi ni. dulu pernah la kan aku mimpi ape benda tah. lepas tu ape yang aku mimpi tu sebijik sebijik terjadi dalam dunia real aku. so aku takot.

ape yg aku mimpi malam tadi bukan laa mimpi seram pon tapi hati aku tak sedap.

perlu ke aku cete ape yg aku mimpi? okey aku cerita dgn ringkas.




aku bercinta dgn seseorang ni . dan jalan mimpi yg pelik.
org yg aku bercinta dalam mimpi aku tuu adalah org yg aku x sangka okey. seseorang yg aku tak pernah terfikir pon. aku siap berkejar kejaran lagi dgn die. mmg lawak. dan lepas tu aku jage die demam. eiii. ape sume ni? so cam ne tuu?  dan aku TAK NAK  mimpi tuu jadi kat dunia real aku. oh nooo !

habis lah hancur semuanya nanti. aku patut berdoa banyak banyak. 

You Might Also Like

1 komen:

Haha. Ada makna tuu. Allah saja yang tahuu (; Apa yang pasti. Awak kena terus hadapi dugaan dunia ni (;