gurauan dan batasan

Monday, April 16, 2012 Zul Han Na ^_~ 2 Comments


Takut laa. takut bila terlebih bergurau nanti bergaduh besar.
bukan ke selalu macam tuu.
erk aku tak suke laa nak gaduh2 ni.
terutama dengan orang yang aku rapat kan?
rasa tak selesa dan rasa macam eiiish rimas !

so lepas ni aku kene laa warning kat diri sendiri supaya tak terlebih bergurau dengan die.
tapi bila dia carik pasal,  memang aku tak tahan laa. rasa nak balas triple .

nasib laa !


kreekk ~ orang kate aku da hitam plus gemok equal to hodoh gilewwwwweess. aku nak diet? tunggu habis sekolah laa yerrps

You Might Also Like

2 komen:

zubect said...

yupp, kdg2 kna ingatkan dri nie jgn bergaurau terleih, tp kalau dh jadik, kena la minta maaf tp cuba bagitahu gak kt kwn tu ape yg kita tak suka sal dye, bru la fair n square

hi awak,
kita mintak izin datang mlawat awak nii
sambil baca2 stalk2 entry awak , hik :)

urmm awakk jangan la rendah diri dear ,
i am pretty sure that u're really not as u say,
semua orang ada cantekk masing2 kan ?
kalau setakat cantik rupa but perangai huduh , tak bleh ptong jugekkss kan kan kan ? hewhew =.="