layanan mesra ke?

Sunday, April 22, 2012 Zul Han Na ^_~ 1 Comments

hai. sekarang kita sedang bercakap mengenai zul han na yang sekarang. 

yer, aku suke berkawan. lelaki atau perempuan ? tak kisah.
tapi kalau kawan aku tu ada feeling kat aku, memang aku buat tak tau.
buat macam tak ada ape2.

saya, awak? 

dengan sape2 pon boleh. dengan kawan perempuan pon macam tuu.
maaf laa. kalau aku layan korang terlebih mesra sampai korang rasa aku ada hati kat korang.
pada aku, aku layan same je sume.
aku minta maaf sangat2.
memang lepas ni aku off terus.
bukan tak berkwan langsung tapi ada hadnya.
kalau dah ada orang kata aku layan terlebih manja, mungkin lepas ni aku tak layan langsung.
maaf lagi sekali !!






sekarang kita bercakap pasal zul han na yang dulu2.

jangan kate berkwan, kenal2 pon aku tak sudi.
lebih2 lagi pada kawan2 lelaki yang ada feel kat aku,
konpem aku benci !
meluat !
kalau boleh aku tak nak berkenalan dengan sape2 melainkan bestie aku jee.
titik !


bila umur makin meningkat, aku makin sedar.
dan sekarang bile aku boleh berkawan dengan sume,
tak sangka pulak aku terlebih had.
tak sangka pulak ada orang kate aku terlebih manja dan mesra layan kawan2 aku
mungkin pada aku sama je layanan tuu.
tapi tak pada mata2 yg lain.

You Might Also Like

1 komen:

zubect said...

sy phm, prnh gak kne cmtu, bile lyn kwn org ckp cm terlebih mnje, tp sy buat x tw je