pertama dalam hidup

Tuesday, April 17, 2012 Zul Han Na ^_~ 0 Comments




hari ni ada orang bengang dengan aku,
haha.

inilah pertama kali dalam hidup tengok orang yang marah tapi tersenyum dan kata

" yer saya sedang marah ! "


maka aku pon join tergelak sedang kan aku sendiri dapat rasa bahang kepanasan dan kebengangan dirinyaa.



lagi satu aku nak bagi tahu,
hari tu aku ikut bf aku g rumah tunang sedare die,
sebelum balik, mestilah bersalam salaman.
oleh kerana aku tak berapa kenal orang kat situ, jadi aku just follow je bf aku ni.
kalau die salam makcik tu aku pon salam jee.

dan tiba2, ada seorang guy ni yang buat kan aku shock.
dia mintak izin kat mak dia untuk minta nombor aku.
inilah pertama dalam hidup aku jumpa laki macam dia.
mungkin aku je yang macam katak dalam tempurung
tapi pada aku dia anak yang baik kan?

dah laa tak payah nak puji lebih2 sangat kan.
hehe




kroook ~   hari ni aku menang dalam balas dendam spray2. push push ! 

You Might Also Like

0 komen: