weekend !!

Saturday, April 21, 2012 Zul Han Na ^_~ 1 Comments


Perasan tak yang masa sangat cepat berlalu kan?   pejam celik dah bulan 4 dan dah nak masuk bulan 5! wow !

hey tadi aku tak pergi kelas. hoho !
aku tak tahu. bangun2  dah pukul 9 pagi.
dasyat. hujan pulak tu. memang sedap tidur sampai terlajak. terlupa ada kelas pagi.

sorry ! hehe.

hari ni aku masak bubur untuk my mom.
bubur ala2 korea. pergh . dapat pujian yang menggunung taw.
bertambah2 yang lain makan.

aku? makan sikit je. entah kenapa bila aku masak, aku memang tak kan makan banyak.
sebab tu la aku tak suka masak.

lepas je masak, terus kemas bilik yang dah macam sarang.. sampai dah tak tahu sarang ape.
buku berselerak atas lantai. memang dasyat .

settle je temujanji aku dgn bilik, aku kene pergi kedai.
bekam orang.
~i get my money~money~money. ~ haha !

apa2 pon sorry to kwn aku yg sorang tuu. aku tak dapat datang kelas. ngah2.




hey this is me. baru balik dari kelas kimia semalam.
ehem. pic edit. jgn terpikat sbb jgn percaya pada gambar. haha 


You Might Also Like

1 komen:

Aida Shafi said...

singgah,singgah sini.jangan lupa singgah balek..http://whenaidasaidso.blogspot.com