trial yg menggila..

Tuesday, August 21, 2012 Zul Han Na ^_~ 0 Comments




punyelah berkulat blog aku sekarang ni..
almaklum laaa busy je memanjang.. + pemalas nak update.. :)

heyy.. minggu depan aku trial.. wish me luck.. 
beraya dan jawab exam memang the best..
tak ape2. aku akan pastikan tahun depan aku akan raya sakan ! 


orang beraya aku buat latihan bagai..
lepas tu buku letak tepi, kepala letak kat bantal..
lagi dah nak dekat exam lagi macam2 ujian aku terima..
lagi banyak air mata aku gugur bersepah kat lantai.. ciss macam tak berharga ! 
sedangkan air mata aku lah yang paling berharga..  well :)



<orang kate, bila hati kite luke, tak ade doktor yg boleh rawat kecuali DR.MASA..
tapi sayang, DR. MASA  tak ade ubat pelupe sebab tu laa semua kenangan tu kekal smpai bile2 even hati dah sembuh..>

You Might Also Like

0 komen: