my long long holidayy

Wednesday, March 06, 2013 Zul Han Na ^_~ 1 Comments

Hello ! Lama betul rasanya tak update blog. well , now im here !!

sekarang tengah bz buat bangled . alhamdulillah perniagaan berjalan lancar . jelesnye , bila tengok kawan kawan bz kerja sedangkan aku , memasak dekat rumah . alahaiii, jadi suri rumah pulak . bila dah macam  ni , rasa excited nak pergi plkn . menunggu surat tiba macam tunggu hujan gula gula jatuh dari lagit.

result spm dah nak keluar, semua menanti dengan debaran . aku ? aduhhh. 20 hari bulan result keluar , 23 hari bulan nak pergi bercuti . bayangkan lah ?    kalau result teruk , ada mood ke nak bercuti haaa. tepuk dahi , tepuk dahi .



actually, entri kali ni just nak share kat korang , page gelang aku .. Najna Bracelet   . kalau sesiapa yang berminat boleh lah pm saya yerr.

bye bye 

You Might Also Like

1 komen:

Nana Liena said...

okay la tu..ada jga business ..hehe.. btw good luck utk result SPM..