LAST DAY

Sunday, October 13, 2013 Zul Han Na ^_~ 0 Comments

Aku telahpun berjaya berhenti form 6 . at least aku rasa pengalaman jadi budak form 6 dan rasa belajar sastera yang dulunya aku beria-ia nak belajar tapi aku telah diheret ke kelas sains . kehkeh . 

Dan yang sangat funny , even last day form 6 pon , environment kelas dengan aku tak berapa nak friendly . 
tapi tak kisah laa. dan paling hampa misi aku dekat situ langsung tak tercapai :( sedih ! 
setiap hari isnin dieorang ada perhimpunan dan ada mc . aku terpaksa dengar mc dia yang perbagai bagai jenis . rasa geram timbul dalam hati . aku nak rampas mike , dan jadi mc . 
grrr. 
tapi sayangnya , tak dapat pun jadi mc aku dah keluar . haih . 

Last day dekat sekolah tu memang ergh . semua diam baca buku sebab nak trial tapi aku ? yeahh . aku duk menconteng kertas , melukis pemandangan dan berangan sorang2 . haha 
bila orang tanya napa tak study , tersengih , muka tak bersalah . 

when I told them that , this is my last day . semua tak percaya . cisss . 
but its okay . 
act , im happy to know them even there were people who's hate me . i dont care ! HOHO . 




You Might Also Like

0 komen: