ini lah perempuan dan aku

Tuesday, May 20, 2014 Zul Han Na ^_~ 0 Comments

Hakikat perempuan memang susah difahami . lagi lagi aku . aku faham sangat dah tak semua orang faham aku . So bile buah hati sendiri faham kite, macam bila aku tak cakap apa2 tapi die sendiri cakap apa yang aku rasa , even time tu aku marah macam mana sekalipun , aku senyum dalam diam dan akui dia memahami . Well tadi aku sentap bile die tetiba tinggi suara dekat aku hanya sebab line dekat upsi tak elok . dalam masa sentap tu aku fikir la jugak , ahh sebab benda macam ni pun aku nak sentap , mengada sungguh aku ni ! dan dalam masa yang sama jugak aku tak boleh nak hilangkan mood sentap tu . nasib laa encik hati pandai pujuk aku .

Lagi sorang perempuan yang susah sangat orang faham , bestfriend aku . Untuk aku , dia lah bestfriend aku , tapi aku tak tahu untuk dia , aku ni apa . Iye lah kadang2 kita ni insan selalu bertepuk sebelah tangan . Jujur aku sayang dia :) .. dan betapa bahagianya aku bila dapat tahu die dapat sambung belajar dkat UITM Perak . Sungguh teruja , bangga. Pada aku , untuk insan yang kita sayang tak seharusnya kita detikkan rasa cemburu malah kita kena support insan yg kita sayang..

Untuk insan yang kita sayang, kita kena lindungi , beri sokongan , tunjukkan kasih kita.. dan yang paling penting doa :) 

You Might Also Like

0 komen: