Tanpa arah lagi

Friday, May 23, 2014 Zul Han Na ^_~ 0 Comments

I am watching ice princess movie which is about a girl who was in a science section suddenly interested in a ice skating sports because she felt she talented and she knew she talented and she realize what she wanted in her life.

Movie ni buatkan aku terfikir dalam , apa sebenarnya yang aku nak dalam hidup aku . Yang aku rasa itu bidang aku , bakat aku dan aku nak hidup dengan benda tu untuk masa yang lama tanpa rasa muak , bosan , menyampah. Kenapa aku tak jumpa lagi sedangkan aku dah umur 19 tahun . Yeah right sekarang aku belajar TESL but i just can feel it, its not in me . I dont know why . Im not interested in all of those English language . In not in full effort with it .

Okay la ,dalam masa cuti ni aku pegang satu buku tebal English story book, bahasa dalam buku tu memang agak tough , but i was hardly trying to start the introduction but technically i failed . So aku rasa macam , aku ni betul ke budak TESL satu buku ni pun susah aku nak baca. malah nak start pun payah .
Instead of English , aku teringin sangat nak explore dunia , travel around the world . but without knowledge how i suppose to go everywhere like a dumb rock who knows nothing bout everything ? right.
i need to find conclusion . 

You Might Also Like

0 komen: