THE MINES

Sunday, October 26, 2014 Zul Han Na ^_~ 0 Comments

Bosan. Malas. Ha itu lah aku sejak due menjak ni. Semua benda jadi tak kena. Tension punya pasal, aku dengan zura pergi The Mines dari KTM Sg Buloh. Even time tuh esaimen menimbun. Sempat lah tengok movie Dendam Orang Mati. Cerita tu takde lah seram sangat. Ahak. Sound effect je lebih , so better tak payah la kot korang tengok, download kt internet je kay. Yang bestnye cerita tu sebab lisa sirihani berlakon jadi gila. So memang pergh la lakonan die kan.
So benda yg palik menarik hari jumaat tu adalah, kiteorg dapat naik boat utk masuk dalam The Mines. Zura la yg paling happy sekali. Nanti nanti aku bercadang nak pergi TS naik KTM terus ke KL CENTRAL terus ke STATION IMBI. wish us luck. I love adventure! That's a life. GETS A LIFE

You Might Also Like

0 komen: