SYMAADVANCED TIRUAN

Tuesday, May 05, 2015 Zul Han Na ^_~ 0 Comments

yg kiri ori,kanan fake-day cream SYADVANCED

Anin tak tahu pun dunia blog masih aktif macam dulu. Bagai katak di bawah tempurung kaca. Tahu tapi malas nak ambik tahu. 


Sekarang ni anin pengguna syma advanced, ditakdirkan last week my syma dah nak habis, so I have to buy new set. I decide nak beli kat one insta ni yg tengah buat promosi. 


Ditakdirkan anin terbeli yg TIRUAN. Tahu tak feeling terbeli barang fake ni? "alamak ai kenapa I stupid sangat nih" Nak murah sangat kan haa hambik sebijik ! Rm56 aku melayang macam tu.


Okay memang ada insta yg mention which is supplier symaadvanced "Seller yg jual below rm85 tiruan" - so anin macam tak hambik pusing sebab fikr tak semestinyakan. 


Ni bila dah kena kat diri sendiri, anin terus fed up dan give up nak beli ape2-betapa despairnye aku. 


Rase nak tukar ke DNARS sebab murah sikit but ade satu lagi masalah. DNARS nih kenapa tak ade ingredient die dekat produk atau kotak diee? I wonder why. 


So guys, girls just beware.make sure you do a great survey of your skincare products before you buy it.


You Might Also Like

0 komen: